Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Ένα Μέρος Για να Κρυφτείς - Μέρος Ι

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή ήθελα όλα να παίζω σε γωνίτσες, φωλίτσες και σπιτάκια. Ήταν τότε ο δικός μου χώρος και το γέμιζα ασφυκτικά με μαξιλάρια, κούκλες, βιβλία και προμήθειες φαγητού που έκλεβα από το ψυγείο για την περίπτωση που η ανάγκη με σπρώξει σε σκληρή επιβίωση για μήνες μέσα στην σκηνή μου χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο( πίστευα οτι θα γίνει κάποια τρομερή παγκόσμια καταστροφή και εγω θα έβρισκα άσυλο στην σκηνή μου, άλλα αυτό είναι ένα άλλο ποστ).


Πολλά άπο τα σημερινά play houses ειναι ογκώδη και πλαστικά. Δεν λεω, οι μικροί τρελαίνονται με αυτα αλλα λίγοι θα έβαζαν τόση πλαστικουρα μέσα στο σαλόνι ή στο δωμάτιο χωρίς να έχουν παραδοθεί ολοκληρωτικά στο κόκκινο-κίτρινο-μπλε χάος των περισσότερων πλαστικών παιχνιδιών.





Αυτά είναι τα teepees εμπνευσμένα απο τις ινδιάνικες σκηνές. Απλά στην κατασκευή τους, μπορούν να φτιαχτόυν σε ολα τα μεγέθη και με οτι ύφασμα θέλετε.









Προσωπικά με τρελαίνει ο συνδυασμός γούνας και σκηνής. Νομίζω το ίδιο και στα πιτσιρίκια. Πλενόμενο γούνινο παιδικό χαλάκι by the way μπορειτε να βρείτε έδω , αλλα για τους πιο οικολόγους ( που καλά κάνετε ) έδω και εδώ θα βρείτε πως να φτιάξετε ενα παρόμοιο  faux χαλί, εύκολα και γρήγορα.

Παρακάτω είναι κάποια μέρη απο όπου  μπορείτε να αγοράσετε teepees αλλα το καλύτερο έρχεται πιο κάτω....













....οπου υπάρχουν οδηγιες για το πως να φτιάξεις το δικό σου teepee !

Πως να φτίαξεις το δικό σου Teeppee Χωρίς ράψιμο εδω






Photobucket


3 σχόλια:

Olivia Gavrili είπε...

Είναι τέλεια τα Teepees! Κάπου είχα σημειώσει και εγώ μια τέλεια αλλά ήταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ πανάθεμά την!

Άσχετο, αλλά η πρώτη φωτο ξέρεις τι μου θύμησε;;; Το "I see dead people" παιδάκι που είχε μπει σε ένα σεντονό-σπιτο με ένα κοριτσάκι... Remember???

La Marquise Désordonnée είπε...

Πω-πω βρε Ολίβια τι μου την θύμισες εκείνη την σκηνή-σκηνή? Ειναι εντελως I See Dead People δικιο έχεις. Μπρρρρ.

Τα Τιπι ειναι του πανακρίβου αλλα γιατι δεν φτιάχνεις μια μόνη. Μολις ηρεμησω λεω να κανω και εγω μια ( η εστω να προσπαθησω)

Ανώνυμος είπε...

Έχω τρελαθεί με τις προτάσεις αυτές! Θέλω να φτιάξω, να αγοράσω δεν ξέρω ακόμα. Γιατί πραγματικά είναι υπέροχο το συναίσθημα της αυτονομίας. Πολύ καλή έρευνα αγοράς. Πέπη